Volvo CE involverar 8000 användare och ÅF i ny ServiceNow supportfunktion

In CXM, Lojalitetsprogram, Nyheter by MKSE.com Redaktion Martin Edenström

Volvo CE har byggt upp ett nytt supportsystem för sina 8000 användare samt 265 återförsäljare världen över. Idag använder alla samma lösning, som även ska ha byggts ut att bestå av tolv applikationer. Den första delen av CHAIN är en kunskapsbank för återkommande frågor som ska underlätta då mycket av all information förifyllls från scenario till scenario och även går lätt att flytta. Den molnbaserade plattformen baseras på ServiceNow. " - Vad vi letade efter utifrån slutanvändarens...

Detta är enbart en förhandsgranskning av hela artikeln. För att läsa och ta del av all data krävs en engångsbetalning eller att du eller ditt företag blir en supporterande medlem till MKSE.com. Betalning sker vid månadsskiftet och det går att läsa innan debitering. Summan bestämmer du själv, det börjar på 19 SEK i månaden. Eller det belopp du anser de tiotusentals artiklarna på MKSE.com är värt (190 SEK, 1900 SEK). Pengen går till molndrift och licenser så MKSE.com får finnas kvar. En-klicksbetalning i mobilen via t ex ApplePay. Via Paypal eller betalkort. Stort tack för din förståelse och stöd!


Är du redan medlem, men utloggad? Dessa tuffa cookies-tider.. Se bara till att vara inloggad på ditt Patreon-konto och klicka Log In-länken här nedan.
To view this content, you must be a member of MKSE.com & artikelförfattaren Martins Patreon at $1 or more
Unlock with Patreon