Wakakuu köper in litium SaaS av Motillo, överger Adobe Magento

In Adobe Commerce / Magento, E-handel, litium, Nyheter by MKSE.com Redaktion Martin Edenström

Wakakuu har valt att starta igång ett nytt SaaS e-handelsprojekt tillsammans med litium, Sitoo och Ingrid Delivery Checkout och e-handelsutvecklingspartnern Motillo. Modeföretaget tar nu fram en helt ny e-handelslösning för att stötta deras ambitiösa tillväxtresa online inför 2022. Bolaget omsätter just nu 69 Mkr. Därmed överges en äldre Adobe Magento / Adobe Commerce med DIBS och Zendesk stöd. Litium-lösningen har fått integrationer till Navision ERP, Sitoo för molnbaserat kassasystem Unified Commerce, Ingrid Delivery som checkout och...

Detta är enbart en förhandsgranskning av hela artikeln. För att läsa och ta del av all data krävs en engångsbetalning eller att du eller ditt företag blir en supporterande medlem till MKSE.com. Betalning sker vid månadsskiftet och det går att läsa innan debitering. Summan bestämmer du själv, det börjar på 19 SEK i månaden. Eller det belopp du anser de tiotusentals artiklarna på MKSE.com är värt (190 SEK, 1900 SEK). Pengen går till molndrift och licenser så MKSE.com får finnas kvar. En-klicksbetalning i mobilen via t ex ApplePay. Via Paypal eller betalkort. Stort tack för din förståelse och stöd!


Är du redan medlem, men utloggad? Dessa tuffa cookies-tider.. Se bara till att vara inloggad på ditt Patreon-konto och klicka Log In-länken här nedan.
To view this content, you must be a member of MKSE.com & artikelförfattaren Martins Patreon at $1 or more
Unlock with Patreon