WordPress driver 40 procent av alla webbar

In Nyheter, Open source PHP, Wordpress by MKSE.com Redaktion Martin Edenström

WordPress har tagit ytterligare fem procent av närvaron på hela webben. Ja, hela webben. Inte bara som CMS, utan samtliga webbplatser som lästs in 2021. Det är upp från 35% av alla webbplatsen 2020 till idag att styra och kontrollera 39.5% av alla webbplatser 2021. Detta enligt ny statistik från W3Techs. Alternativen? Störst är att inte ha ett CMS alls. WordPress har en marknadsandel om 64.1% som topp-CMS samtidigt som hela 38.3% av alla webbplatser inte använder...

Detta är enbart en förhandsgranskning av hela artikeln. För att läsa och ta del av all data krävs en engångsbetalning eller att du eller ditt företag blir en supporterande medlem till MKSE.com. Betalning sker vid månadsskiftet och det går att läsa innan debitering. Summan bestämmer du själv, det börjar på 19 SEK i månaden. Eller det belopp du anser de tiotusentals artiklarna på MKSE.com är värt (190 SEK, 1900 SEK). Pengen går till molndrift och licenser så MKSE.com får finnas kvar. En-klicksbetalning i mobilen via t ex ApplePay. Via Paypal eller betalkort. Stort tack för din förståelse och stöd!
Är du redan medlem, med utloggad? Dessa tuffa cookies-tider.. Se bara till att vara inloggad på ditt Patreon-konto och klicka Log In-länken här nedan.
To view this content, you must be a member of MKSE.com & artikelförfattaren Martins Patreon at $1 or more
Unlock with Patreon