WordPress WordCamp i Sverige för första gången

In Gratis, Nyheter, Open source PHP, Wordpress by MKSE.com Redaktion Martin EdenströmLämna en kommentar

WordPress hoppas vinna svensk CMS-mark genom ett lokalt WordCamp i regi av entusiasten Andreas Karman. En annan Wordpress-förespråkare, Joakim Jardenberg på Mindpark, har ett finger med i spelet. Än så länge har ett tjugotal anmält sig. Andreas Karman väntas presentera mer information inom kort. Syftet med den svenska gettogethern är: Presentera WordPress som blogg, tidnings och CMS-plattform för personer sysselsatta i webb och mediebranschen, med lite eller ingen tidigare erfarenhet av plattformen. Möjligheten att lära sig...

Detta är enbart en förhandsgranskning av hela artikeln. För att läsa och ta del av all data krävs en engångsbetalning eller att du eller ditt företag blir en supporterande medlem till MKSE.com. Betalning sker vid månadsskiftet och det går att läsa innan debitering. Summan bestämmer du själv, det börjar på 19 SEK i månaden. Eller det belopp du anser de tiotusentals artiklarna på MKSE.com är värt (190 SEK, 1900 SEK). Pengen går till molndrift och licenser så MKSE.com får finnas kvar. En-klicksbetalning i mobilen via t ex ApplePay. Via Paypal eller betalkort. Stort tack för din förståelse och stöd!


Är du redan medlem, men utloggad? Dessa tuffa cookies-tider.. Se bara till att vara inloggad på ditt Patreon-konto och klicka Log In-länken här nedan.
To view this content, you must be a member of MKSE.com & artikelförfattaren Martins Patreon at $1 or more
Unlock with Patreon

Leave a Comment