XLENT kränger Polopoly ”CMS Powerpaket” i Tyskland

In Nyheter, Polopoly Atex by MKSE.com Redaktion Martin EdenströmLämna en kommentar

XLENT har sneglat söderut och satsar i sommar på att sälja Polopoly i Tyskland. Erbjudandet kallas "CMS Powerpaket". Jens Kristensen berättar att företaget inlett ett partnerskap med Sybit i Frankfurt som ska ge snabb bemanning av projekt, korta leveranstider och förstudier inom ATEX/Polopoly projekt. XLENT är en av de äldre Polopoly integratörerna i Sverige. De står bl a bakom Regeringen.se, IDG.se, Folksam, Vattenfall (ej Polopoly CMS) och AMF Pension (ej Polopoly CMS)....

Detta är enbart en förhandsgranskning av hela artikeln. För att läsa och ta del av all data krävs en engångsbetalning eller att du eller ditt företag blir en supporterande medlem till MKSE.com. Betalning sker vid månadsskiftet och det går att läsa innan debitering. Summan bestämmer du själv, det börjar på 19 SEK i månaden. Eller det belopp du anser de tiotusentals artiklarna på MKSE.com är värt (190 SEK, 1900 SEK). Pengen går till molndrift och licenser så MKSE.com får finnas kvar. En-klicksbetalning i mobilen via t ex ApplePay. Via Paypal eller betalkort. Stort tack för din förståelse och stöd!
Är du redan medlem, med utloggad? Dessa tuffa cookies-tider.. Se bara till att vara inloggad på ditt Patreon-konto och klicka Log In-länken här nedan.
To view this content, you must be a member of MKSE.com & artikelförfattaren Martins Patreon at $1 or more
Unlock with Patreon

Leave a Comment

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.