Intershop, Leif Liljebrunn, Stadium, ZetaDisplay CXM, E-handel, Intershop, Nyheter, Omnikanal, Online Marketing, Viskan

ZetaDisplay bakom omnikanal-lösning i 100 Stadium butiker för 23 Mkr

In CXM, E-handel, Intershop, Nyheter, Omnikanal, Online Marketing, Viskan by MKSE.com Redaktion Martin EdenströmLämna en kommentar

Det börjar dyka upp nya aktörer som gör stora framsteg inom olika omnikanalanpassningar. ZetaDisplay berättar att det är de som står bakom Stadiums nya omnikanalkoncept på Drottninggatan i Stockholm. Detta via ett 5-årigt ramavtal där värdet uppskattas till 23 Mkr.

” – På ett sätt är digital skyltning fortfarande i sin linda, och oavsett om det gäller att öka försäljning i butik med hjälp av e-handel eller att inspirera och utforma budskap för slutkund är möjligheterna oändliga. Det ser vi tydligt med Stadiums nya butikskoncept.”

Säger Leif Liljebrunn, CEO på ZetaDisplay. ZetaDisplay på First North har de senaste 36 månaderna gått upp med hela 488 procent.

Intershop, Leif Liljebrunn, Stadium, ZetaDisplay CXM, E-handel, Intershop, Nyheter, Omnikanal, Online Marketing, Viskan

Lösningen vill ta Intershop 7 e-handeln (av Accenture Brightstep) närmare butiksgolvet via olika vertikalt ställda skärmar med koppling till Stadiums order-in-store-system. Det finns även möjlighet att sortera ut från ett digitalt utbud efter kundernas preferenser samtidigt som lagersaldot åskådliggörs för kunden. Rätt sedvanliga funktioner som även t ex MQ och Hemtex de senaste 2-3 åren har introducerat i Stockholm. Då med teknik framtagen tillsammans med bl a Microsoft Surface, Ombori och Viskan inStore.

Vi har mer på samma ämne:  Martin & Serveras kunder behöver inte släppa grytsleven för att e-handla, installerar Google Assistant stöd

Detta är första installationen, men ZetaDisplays lösning kommer inom kort att finnas på plats i hela 100 av Stadiums butiker.

ZetaDisplay har över 100 anställda och grundades 2003.

Alla som väljer Salesforce lösningar i Sverige

Håll koll på det senaste. Här listas alla nyheter.

Leave a Comment

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.