Adobes förvärv Workfront anses som bästa Collaborative Work Management stödet

In Intranät, Adobe AEM, Analys / Statistik, ERP/ECM, Nyheter by MKSE.com Redaktion Martin Edenström

Forrester har nyligen släppt deras senaste rapport ”The Forrester Wave™: Collaborative Work Management Tools, Q4 2020″ om stöd för samverkan och work management-plattformar. Det var en storslam för Workfront som uppmärksammades nyligen då Adobe tog över företag.

Forresters analytiker analyserade nio av de största leverantörerna inom work management. Workfront fick en topplacering i kategorin Befintligt Erbjudande, och företagets funktioner för större företag anses som deras främsta styrka.

” – Det har varit ett mycket händelserikt år för Workfront, där vi har uppnått tydlig differentiering och etablerat oss som det ledande work management-valet för större företag. Vi tror att Forresters nya rapport stärker vår position som både det verktyg för samarbetshantering flest föredrar, men också som en värdefull affärspartner till några av världens största och mest innovativa företag. Vi ser fram emot fortsatt samarbete med våra kunder, medarbetare och partners för att driva work management-frågan framåt.”

Säger Alex Shootman, VD på Workfront.

MKSE.com vet mer, läs vidare här om samma företag:  Adobe Commerce om Black Friday 2023, onlineförsäljningen ökade med åtta procent