AI ska få fler våga köpa däck online från Däckskiftarna

In AI, ChatGPT, Machine Learning, CXM, E-handel, litium, Nyheter by MKSE.com Redaktion Martin Edenström

Däckskiftarna har idag lanserat en ny AI-chatt för att få fler ska våga köpa däck online. Detta som en motreaktion på att däckförsäljning online har stagnerat under de fem senaste åren.

Alla svenska kunder som handlat upp Commercetools på sistone hittar ni i MKSE.com dagligen uppdaterade Commercetools-sektion. Läs allt här.

” – Däck och fälgar är komplexa kapitals och sällansköpsvaror som gör att köparna ofta känner en stor osäkerhet, något som vi vill ändra på. Med Ebbot kan vi erbjuda service på dygnets alla timmar och i högre grad demolera de köphinder som däckköpare står inför. Dessutom kan vi guida besökare som vill hitta sin närmaste däckstation att enkelt hitta dit ”

Säger John Larzon e-handelsansvarig. Att jämföra och välja rätt däck för sina körvanor är inte helt enkelt. AI-chatten är framtagen tillsammans med företaget Ebbot.

“ – Vi tycker att det har varit väldigt roligt att jobba med gänget hos Däckskiftarna. Vi uppskattar när man som kund vågar att ta ut svängarna lite, och upplever att samarbetet har lett fram till en smart och kundvänlig lösning. Vi ser fram emot att fortsätta jobba tillsammans”

Säger Sara Andersson Project Manager på Ebbot. CAG Ateles står för Däckskiftarnas e-handel byggd med Litium som plattform.

MKSE.com vet mer, läs vidare här om samma företag:  69 procent av alla B2B-företag har nu igång digital försäljning