Bonava bygger nytt med Kurppa Hosk, satsar på Marketing Automation

In CDP, DMP, CRM Customer Relationship Management, CXM, Marketing Automation, Nyheter by MKSE.com Redaktion Martin Edenström

Bonava, en fyra år gammal avknoppning från NCC, ser redan över sin identitet. Den nya har tagits fram av ARC Kurppa Hosk som förlägger den på gruppens Optimizely CMS och Eloqua Marketing Automation CX-miljöer framtagna av bl a Forefront.

Alla svenska kunder som handlat upp Commercetools på sistone hittar ni i MKSE.com dagligen uppdaterade Commercetools-sektion. Läs allt här.

”– Bonavas syfte som bolag är att skapa lyckliga grannskap för fler. Under sex års tid har vi samlat på oss insikter om vad som skapar lycka där man bor. I ett grannskap byggs lycka i fyra nivåer och måste uppfylla funktionella, emotionella och sociala behov samt ge ett högre syfte där man bor. Den här kampanjen kopplar an till konceptet om grannskapare som är viktiga för att bygga gemenskap och där gör de små vardagliga gesterna stor skillnad.”

Säger Bonavas Global Brand Manager Patricia Zani. Martina Widenberg är ny Marketing Automation Manager Bonava och hon anslöt i augusti från Babyshop.

MKSE.com vet mer, läs vidare här om samma företag:  Telia visar upp nytt ID, stora re-platform projekt på gång

Bonava är ett bostadsutvecklingsföretag i norra Europa, avknoppat från det svenska bygg- och fastighetsutvecklingsbolaget NCC (även de en Episerver användare av Isotop). Bonava utvecklar och säljer bostäder till konsumenter och investerare på utvalda marknader i Sverige, Tyskland, Finland, Danmark, Norge, Sankt Petersburg, Estland och Lettland.