Live it valde Litium Commerce Cloud efter lång upphandling, anledningarna bakom beslutet

In E-handel, litium, Nyheter by MKSE.com Redaktion Martin Edenström

Dags att köpa aktier i Litium e-handel? Litium börjar året starkt med flera goda nyheter på en gång. Bland annat ska SaaS-bolaget få fler att köpa upplevelser online från Live it. Där Litium just vunnit en upphandling som pågått under vintern. ” - Vi valde Litium för att de förstår vår affär och framför allt för deras lösning för vår framtida utveckling. De gav ett bra helhetsintryck och tänkte steget längre än andra e-handelsaktörer” Säger Stefan...

Detta är enbart en förhandsgranskning av hela artikeln. För att läsa och ta del av all data krävs en engångsbetalning eller att du eller ditt företag blir en supporterande medlem till MKSE.com. Betalning sker vid månadsskiftet och det går att läsa innan debitering. Summan bestämmer du själv, det börjar på 19 SEK i månaden. Eller det belopp du anser de tiotusentals artiklarna på MKSE.com är värt (190 SEK, 1900 SEK). Pengen går till molndrift och licenser så MKSE.com får finnas kvar. En-klicksbetalning i mobilen via t ex ApplePay. Via Paypal eller betalkort. Stort tack för din förståelse och stöd!


Är du redan medlem, men utloggad? Dessa tuffa cookies-tider.. Se bara till att vara inloggad på ditt Patreon-konto och klicka Log In-länken här nedan.
To view this content, you must be a member of MKSE.com & artikelförfattaren Martins Patreon at $1 or more
Unlock with Patreon