Amazon Sverige öppnar upp om sex veckor, trots allt?

In E-handel, E-handel system, Nyheter, Omnikanal by MKSE.com Redaktion Martin Edenström

Peter och vargen. Amazon till Sverige. Efter enorma spekulationer under 2017 och framförallt 2018 har detta år fått flyta på relativt lugnt, utan samma ryktesbildningar.

Men nu berättar E-handelstrenders Urban Lindstedt att han är säker på att Amazon kommer till landet. Och det så snart som om sex veckor, till Black Friday. Som i år arrangeras den 29:e november. Urban ledde en intervju tillsammans med Carl Helgesson från Rankona Mazon tidigare i år. Han sade sig sett bevis för en planerad etablering redan förra året. Det i form av upptryckt marknadsmaterial samt upphandlade svenska marknadföringspartners och konsulter inför lanseringen. Trovärdiga HUI Research fanns även med bland de som förra våren uttalade sig, helt säkra på att Amazon.se skulle stå klart för e-handel till Black Friday 2018. Då den 23:e november. Det skulle kunna hjälpa Carls teori om att allt sköts upp ett år, samtidigt som samma “Black Friday striping” nu kan återanvändas men med en “9:a” istället för en “8:a”.

MKSE.com fick i juni in tips om att Amazon Sverige skulle stå klart först om två, tre år. Detta då utvecklarteamet omöjligt kunde hinna koda, översätta och deploya samt rulla utVill du läsa hela den här artikeln? Då ser vi gärna att du skapar ett konto. Det är helt gratis.

Använd registreringslänken för att bli MKSE medlem nu.Så kommer du åt allt MKSE.com Premium innehåll. Idag och framöver. Genom att registrera dig hjälper du till att hålla MKSE.com levande. Formuläret tar runt 15 sekunder att fylla i.

Redan medlem? Påpassligt. Logga in här!

I vissa webbläsare kan en sidomladdning eller F5 klick behövas efter din första inloggning.

Varför bli medlem? MKSE Medlemmar vet mer. Är steget före.