Amazon Sverige öppnar upp om sex veckor, trots allt?

In Amazon, Check out/Kassasystem, E-handel, Nyheter, Omnikanal by MKSE.com Redaktion Martin Edenström

Peter och vargen. Amazon till Sverige. Efter enorma spekulationer under 2017 och framförallt 2018 har detta år fått flyta på relativt lugnt, utan samma ryktesbildningar. Men nu berättar E-handelstrenders Urban Lindstedt att han är säker på att Amazon kommer till landet. Och det så snart som om sex veckor, till Black Friday. Som i år arrangeras den 29:e november. Urban ledde en intervju tillsammans med Carl Helgesson från Rankona Mazon tidigare i år. Han sade sig...

Detta är enbart en förhandsgranskning av hela artikeln. För att läsa och ta del av all data krävs en engångsbetalning eller att du eller ditt företag blir en supporterande medlem till MKSE.com. Betalning sker vid månadsskiftet och det går att läsa innan debitering. Summan bestämmer du själv, det börjar på 19 SEK i månaden. Eller det belopp du anser de tiotusentals artiklarna på MKSE.com är värt (190 SEK, 1900 SEK). Pengen går till molndrift och licenser så MKSE.com får finnas kvar. En-klicksbetalning i mobilen via t ex ApplePay. Via Paypal eller betalkort. Stort tack för din förståelse och stöd!
Är du redan medlem, med utloggad? Dessa tuffa cookies-tider.. Se bara till att vara inloggad på ditt Patreon-konto och klicka Log In-länken här nedan.
To view this content, you must be a member of MKSE.com & artikelförfattaren Martins Patreon at $1 or more
Unlock with Patreon