Arbetsförmedlingen berättar mer om egna Pega CRM och Case Management-projekten

In CRM Customer Relationship Management, Nyheter, Offentlig sektor, Pega by MKSE.com Redaktion Martin Edenström

De “amerikanska molnbegränsningarna” sett till systemstöd för svenska myndigheter verkar minska något, trots senaste veckornas debacle med personlig och blottande Google Analytics-data som visat sig spridas från myndigheter över Atlanten. Skatteverket har under det senaste året köpt in en ny Salesforce Mulesoft-installation och Arbetsförmedlingen berättar nu i april mer om de egna amerikanska Pega Case Management (ärendehanteringsprojekt) och CRM-projekt som den svenska myndigheten bedrivit de senaste 3-4 åren tillsammans med internationella IT-teknikpartners.

Johan Gabrielsson, Head of the Department of Data Science and Digital Platforms på Arbetsförmedlingen har uttalat sig om att de är

Hit men inte längre. Du måste vara medlem för att ta del av hela artikeln. Det är gratis initialt och börjar därefter på den överkomliga summan av 19:- SEK i månaden. Pengen går till drift och licens för att driva MKSE.com. Du kan betala en-klicks via ApplePay, Paypal eller kort. Stort tack för din förståelse och ditt stöd!
This content is available exclusively to members of MKSE.com & artikelförfattaren Martins Patreon at €0 or more.