Arbetsförmedlingen berättar mer om egna Pega CRM och Case Management-projekten

In CRM Customer Relationship Management, Nyheter, Offentlig sektor, Pega by MKSE.com Redaktion Martin Edenström

De ”amerikanska molnbegränsningarna” sett till systemstöd för svenska myndigheter verkar minska något, trots senaste veckornas debacle med personlig och blottande Google Analytics-data som visat sig spridas från myndigheter över Atlanten. Skatteverket har under det senaste året köpt in en ny Salesforce Mulesoft-installation och Arbetsförmedlingen berättar nu i april mer om de egna amerikanska Pega Case Management (ärendehanteringsprojekt) och CRM-projekt som den svenska myndigheten bedrivit de senaste 3-4 åren tillsammans med internationella IT-teknikpartners.

Johan Gabrielsson, Head of the Department of Data Science and Digital Platforms på Arbetsförmedlingen har uttalat sig om att de ärDetta är enbart en förhandsgranskning av hela artikeln. För att läsa och ta del av all data krävs en engångsbetalning eller att du eller ditt företag blir en supporterande medlem till MKSE.com. Betalning sker vid månadsskiftet och det går att läsa innan debitering. Summan bestämmer du själv, det börjar på 19 SEK i månaden. Eller det belopp du anser de tiotusentals artiklarna på MKSE.com är värt (190 SEK, 1900 SEK). Pengen går till molndrift och licenser så MKSE.com får finnas kvar. En-klicksbetalning i mobilen via t ex ApplePay. Via Paypal eller betalkort. Stort tack för din förståelse och stöd!
MKSE.com vet mer, läs vidare här om samma företag:  De dominerar i nya Martech Stack Vendor Map 2023


Är du redan medlem, men utloggad? Dessa tuffa cookies-tider.. Se bara till att vara inloggad på ditt Patreon-konto och klicka Log In-länken här nedan.Login with Patreon