Arbetsformedlingen.se lanserar ny design och UX för 10 Mkr, målet glädje och inspiration

In Nyheter, Offentlig sektor, SiteVision by MKSE.com Redaktion Martin EdenströmLämna en kommentar

Arbetsförmedlingen får ut både det ena och andra projektet inför sommarledighet och Almedalen. Efter labbet och Acandos nya produkt Arbetsgivare.nu under förra veckan släpps nu den omtalade nya designen och hela UX-upplevelsen för arbetsformedlingen.se, eller Amv.se som Apple Safari envisas med att redovisa sajtens URL som. En produkt som service design-byrån Doberman står som huvudansvariga för. Nya Arbetsformedlingen.se ska vara byggd för att erbjuda "mer glädje och inspiration för besökare" berättar Patrik Winnfors, produktchef med ansvar...

Detta är enbart en förhandsgranskning av hela artikeln. För att läsa och ta del av all data krävs en engångsbetalning eller att du eller ditt företag blir en supporterande medlem till MKSE.com. Betalning sker vid månadsskiftet och det går att läsa innan debitering. Summan bestämmer du själv, det börjar på 19 SEK i månaden. Eller det belopp du anser de tiotusentals artiklarna på MKSE.com är värt (190 SEK, 1900 SEK). Pengen går till molndrift och licenser så MKSE.com får finnas kvar. En-klicksbetalning i mobilen via t ex ApplePay. Via Paypal eller betalkort. Stort tack för din förståelse och stöd!


Är du redan medlem, men utloggad? Dessa tuffa cookies-tider.. Se bara till att vara inloggad på ditt Patreon-konto och klicka Log In-länken här nedan.
To view this content, you must be a member of MKSE.com & artikelförfattaren Martins Patreon at $1 or more
Unlock with Patreon

Leave a Comment