Gnarly vin marknadsförs med Food Truck, The Restaurant och nya Market. Så fungerar all online marketing

In Nyheter by MKSE.com Redaktion Martin EdenströmLämna en kommentar

Storsäljande amerikanska Zinfandeldruvan och vinet Gnarly jobbar som bäst på att associeras i mer familjära sammanhang genom att ta varumärket in i restaurang- och nöjesbranschen. I ett samarbete med den större restaurangkoncernen Local Market Group förses alla möjliga produkter med vinets logotype och namn. Numera finns: Gnarly Burger - The Food truck Gnarly Burger - The Restaurant Och nu öppnar även Gnarly Market på plats i Vällingby Gnarlymarket.se har i samband med lanseringen släppts loss på en enklare...

Detta är enbart en förhandsgranskning av hela artikeln. För att läsa och ta del av all data krävs en engångsbetalning eller att du eller ditt företag blir en supporterande medlem till MKSE.com. Betalning sker vid månadsskiftet och det går att läsa innan debitering. Summan bestämmer du själv, det börjar på 19 SEK i månaden. Eller det belopp du anser de tiotusentals artiklarna på MKSE.com är värt (190 SEK, 1900 SEK). Pengen går till molndrift och licenser så MKSE.com får finnas kvar. En-klicksbetalning i mobilen via t ex ApplePay. Via Paypal eller betalkort. Stort tack för din förståelse och stöd!


Är du redan medlem, men utloggad? Dessa tuffa cookies-tider.. Se bara till att vara inloggad på ditt Patreon-konto och klicka Log In-länken här nedan.
To view this content, you must be a member of MKSE.com & artikelförfattaren Martins Patreon at $1 or more
Unlock with Patreon

Leave a Comment