Manyone bakom ny ID och 81 webbplatser för Novo Nordisk

In CXM, Nyheter, Online Marketing by MKSE.com Redaktion Martin Edenström

Strategi-design hybridkonsulterna från Manyone har släppt en ny webb för Novo Nordisk på Novonordisk.com. Den nya närvaron rymmer och samlar hela 81 webbplatser. Lanseringen är försedd med en ny visuell identitet samt en ny "brand experience". Den ska vara grundad i det digitala och formad efter målen: "Simple, Authentic and Distinct". Manyone berättar att de jobbar med kreativt tänkande, strategi och teknisk utveckling. De har kontor i både Köpenhamn och ett i Sverige som växer med...

Detta är enbart en förhandsgranskning av hela artikeln. För att läsa och ta del av all data krävs en engångsbetalning eller att du eller ditt företag blir en supporterande medlem till MKSE.com. Betalning sker vid månadsskiftet och det går att läsa innan debitering. Summan bestämmer du själv, det börjar på 19 SEK i månaden. Eller det belopp du anser de tiotusentals artiklarna på MKSE.com är värt (190 SEK, 1900 SEK). Pengen går till molndrift och licenser så MKSE.com får finnas kvar. En-klicksbetalning i mobilen via t ex ApplePay. Via Paypal eller betalkort. Stort tack för din förståelse och stöd!


Är du redan medlem, men utloggad? Dessa tuffa cookies-tider.. Se bara till att vara inloggad på ditt Patreon-konto och klicka Log In-länken här nedan.
To view this content, you must be a member of MKSE.com & artikelförfattaren Martins Patreon at $1 or more
Unlock with Patreon