ATG investerar stort i martech, först ut ny DMP strategi på Salesforce

In CDP, DMP, CXM, Nyheter, Online Marketing by MKSE.com Redaktion Martin Edenström

John Eriksson på Curamando och Fredrik Steigård, head of digital communications på ATG har just satt samman en casebeskrivning om det nya Salesforce DMP (Krux) projekt teamet sjösatt. Som de gärna delar med sig av till MKSE.com läsare. ATG har, för första gången någonsin, under året utvidgat sin produktportfölj med nya spel på sport och casino. Nu lanseras även den heltäckande DMP lösning som tagits fram för att hantera all typ av data, trafik och sök...

Detta är enbart en förhandsgranskning av hela artikeln. För att läsa och ta del av all data krävs en engångsbetalning eller att du eller ditt företag blir en supporterande medlem till MKSE.com. Betalning sker vid månadsskiftet och det går att läsa innan debitering. Summan bestämmer du själv, det börjar på 19 SEK i månaden. Eller det belopp du anser de tiotusentals artiklarna på MKSE.com är värt (190 SEK, 1900 SEK). Pengen går till molndrift och licenser så MKSE.com får finnas kvar. En-klicksbetalning i mobilen via t ex ApplePay. Via Paypal eller betalkort. Stort tack för din förståelse och stöd!


Är du redan medlem, men utloggad? Dessa tuffa cookies-tider.. Se bara till att vara inloggad på ditt Patreon-konto och klicka Log In-länken här nedan.
To view this content, you must be a member of MKSE.com & artikelförfattaren Martins Patreon at $1 or more
Unlock with Patreon