ATG och Glomo lanserar ATG Sport, så blir den viktiga nysatsningen digitalt

In Java, Nyheter by MKSE.com Redaktion Martin Edenström

Update: ATG har lagom till spelregleringen lanserat egna nysatsningen ATG Sport, ett breddat utbud där sportsbetting och live odds numera erbjuds. Den nya sportsatsningen går under devisen ”Förvänta dig mer”. "Sportboken" ska baseras på företaget Glomos plattform Kambi och har anpassats och definitierats samt designats och utvecklats av svenska Glomos team. Inhouse-avdelningarna tillsammans med frilansare som ett team från Curamando Digital Marketing Inhouse och Säflund Designers har även varit inblandade i utveckling, UX och tjänsteutveckling. ATG jobbar vidare med Åkestam...

Detta är enbart en förhandsgranskning av hela artikeln. För att läsa och ta del av all data krävs en engångsbetalning eller att du eller ditt företag blir en supporterande medlem till MKSE.com. Betalning sker vid månadsskiftet och det går att läsa innan debitering. Summan bestämmer du själv, det börjar på 19 SEK i månaden. Eller det belopp du anser de tiotusentals artiklarna på MKSE.com är värt (190 SEK, 1900 SEK). Pengen går till molndrift och licenser så MKSE.com får finnas kvar. En-klicksbetalning i mobilen via t ex ApplePay. Via Paypal eller betalkort. Stort tack för din förståelse och stöd!
Är du redan medlem, med utloggad? Dessa tuffa cookies-tider.. Se bara till att vara inloggad på ditt Patreon-konto och klicka Log In-länken här nedan.
To view this content, you must be a member of MKSE.com & artikelförfattaren Martins Patreon at $1 or more
Unlock with Patreon