Forbes publicerar 300 artiklar per dag med AI för kreativitet, stämning och rubriksättning

In AI, Machine Learning, Botar, CDP, DMP, CXM, Nyheter, Paywall by MKSE.com Redaktion Martin Edenström

Under 2018 har Forbes lanserat det skräddarsydda publiceringssystemet Bertie som nytt primärt verktyg till tidskriftens totalt 2500 anställda och frilansande journalister. Det ersätter tidigare, även det mycket innovativa, Falcon CMS. Bertie kommer med en hel del ny artificiell intelligens som nog kan intressera svenska mediehus och CMS-byggare: Bertie CMS rekommenderar ämnen att författa artiklar om. För frilansare och skribenter, baserat på delvis tidigare författat material eller intressanta områden. Bertie kan använda data om fungerande rubriksättningar och känna av...

Detta är enbart en förhandsgranskning av hela artikeln. För att läsa och ta del av all data krävs en engångsbetalning eller att du eller ditt företag blir en supporterande medlem till MKSE.com. Betalning sker vid månadsskiftet och det går att läsa innan debitering. Summan bestämmer du själv, det börjar på 19 SEK i månaden. Eller det belopp du anser de tiotusentals artiklarna på MKSE.com är värt (190 SEK, 1900 SEK). Pengen går till molndrift och licenser så MKSE.com får finnas kvar. En-klicksbetalning i mobilen via t ex ApplePay. Via Paypal eller betalkort. Stort tack för din förståelse och stöd!
Är du redan medlem, med utloggad? Dessa tuffa cookies-tider.. Se bara till att vara inloggad på ditt Patreon-konto och klicka Log In-länken här nedan.
To view this content, you must be a member of MKSE.com & artikelförfattaren Martins Patreon at $1 or more
Unlock with Patreon