BMW och Mini köper in ny Episerver tjänst från Esatto

In Adobe AEM, Nyheter, Optimizely/Episerver by MKSE.com Redaktion Martin EdenströmLämna en kommentar

Esatto har under sommaren valt att satsa mer på sociala medier genom ett samarbete med sociala medier-byrån Dingle. De har även gjort klart en del nya kundprojekt sedan vi tittade till byrån senast.

För BMW och Mini har en tjänst tagits fram som ska attrahera kunder med olika tjänster kopplade till bilägandet. Bilkunders förväntningar på digital support ökar snabbt och genom portalen hoppas BMW kunna skapa vissa konkurrensfördelar. Främst servicen till alla BMW- och Mini-ägare i Norden som valt att finansiera sin bil via BMW Financial Services ska förbättras.

BMW och Mini har fått en varsin kundportal för att bevara respektive varumärkens särart. ”Under huven” delar kundportalerna mycket teknik. Det ska finnas integrationer med e-signering och CRM-system. Webbplatsen är byggd på Episerver CMS.

0Mkr
omsätter Esatto
Liksom de flesta större bilmärken valde BMW tidigare i år att handla upp en Adobe Experience Manager. Mini kör vidare på .NET men open source i Umbraco från Cloud Nine.

Esatto jobbar även med Jämtkraft, Movestic, LRF, Moderna Försäkringar, Symetri och Coor.

MKSE.com vet mer, läs vidare här om samma företag:  Contentful släpper nytänk inom Orchestration, Streamline och App Framework

Leave a Comment