BMW och Mini lanserar nya nordiska kundportaler på Episerver

In Adobe AEM, Nyheter, Optimizely/Episerver, Umbraco by MKSE.com Redaktion Martin Edenström

Byrån Esatto med Johan Sjöström, digital strateg, berättar att de fortsatt skapa och rulla ut nordiska kundportaler och digitala hemvister för alla BMW- eller Mini Cooper-ägare. Portalerna ska ge en plats där ägare av fordonen får ställa frågor och uttrycka sina funderingar kring finansiering av sin bil. Kundupplevelsen och UX ska motsvara den man som bilförare får av en BMW eller Mini. Det rör fakturor, praktiska detaljer eller personligt anpassade erbjudanden. BMW och Esatto började jobba...

Detta är enbart en förhandsgranskning av hela artikeln. För att läsa och ta del av all data krävs en engångsbetalning eller att du eller ditt företag blir en supporterande medlem till MKSE.com. Betalning sker vid månadsskiftet och det går att läsa innan debitering. Summan bestämmer du själv, det börjar på 19 SEK i månaden. Eller det belopp du anser de tiotusentals artiklarna på MKSE.com är värt (190 SEK, 1900 SEK). Pengen går till molndrift och licenser så MKSE.com får finnas kvar. En-klicksbetalning i mobilen via t ex ApplePay. Via Paypal eller betalkort. Stort tack för din förståelse och stöd!


Är du redan medlem, men utloggad? Dessa tuffa cookies-tider.. Se bara till att vara inloggad på ditt Patreon-konto och klicka Log In-länken här nedan.
To view this content, you must be a member of MKSE.com & artikelförfattaren Martins Patreon at $1 or more
Unlock with Patreon