Bold designar om SCA digitalt

In Nyheter, Optimizely/Episerver by MKSE.com Redaktion Martin Edenström

NoA Bold fick i uppdrag att ta fram den nya övergripande samt digitala IDn för skogsbolaget SCA. De valde tidigt att ta sig an hela ekosystemet runt SCAs tillverkning och produkter och skapade en mängd 3D-animeringar av natur, djur och objekt inom SCAs sfär. All denna rörelse, dessa intryck och ting blev sedan den nya identiteten för SCA. "The concept builds on a meticulously crafted brand ecosystem of nature and innovation in harmony." Den nya identiteten...

Detta är enbart en förhandsgranskning av hela artikeln. För att läsa och ta del av all data krävs en engångsbetalning eller att du eller ditt företag blir en supporterande medlem till MKSE.com. Betalning sker vid månadsskiftet och det går att läsa innan debitering. Summan bestämmer du själv, det börjar på 19 SEK i månaden. Eller det belopp du anser de tiotusentals artiklarna på MKSE.com är värt (190 SEK, 1900 SEK). Pengen går till molndrift och licenser så MKSE.com får finnas kvar. En-klicksbetalning i mobilen via t ex ApplePay. Via Paypal eller betalkort. Stort tack för din förståelse och stöd!


Är du redan medlem, men utloggad? Dessa tuffa cookies-tider.. Se bara till att vara inloggad på ditt Patreon-konto och klicka Log In-länken här nedan.
To view this content, you must be a member of MKSE.com & artikelförfattaren Martins Patreon at $1 or more
Unlock with Patreon