Burger King och Ingo bygger eldskärms e-handel med Tradera

In E-handel, Nyheter, Online Marketing, Open source PHP, Övriga / Custom CMS by MKSE.com Redaktion Martin Edenström

I avsaknaden av Edelman Deportivo och Forsman & Bodenfors är det Ingo som kreativt sätter ribban högt just nu. Idag för kunden Burger King där en ny e-handel adderats till Burgerking.se startsidan. I e-handeln säljs ett eget flamskydd för öppna eldstäder. Lagom till julen då flest bränder inträffar i svenska hem. Men när inte längre Tictail finns att tillgå och kompetensen kring Shopify är begränsad blev det istället en utlänkad sidhänvisning till Tradera som fick gälla....

Detta är enbart en förhandsgranskning av hela artikeln. För att läsa och ta del av all data krävs en engångsbetalning eller att du eller ditt företag blir en supporterande medlem till MKSE.com. Betalning sker vid månadsskiftet och det går att läsa innan debitering. Summan bestämmer du själv, det börjar på 19 SEK i månaden. Eller det belopp du anser de tiotusentals artiklarna på MKSE.com är värt (190 SEK, 1900 SEK). Pengen går till molndrift och licenser så MKSE.com får finnas kvar. En-klicksbetalning i mobilen via t ex ApplePay. Via Paypal eller betalkort. Stort tack för din förståelse och stöd!


Är du redan medlem, men utloggad? Dessa tuffa cookies-tider.. Se bara till att vara inloggad på ditt Patreon-konto och klicka Log In-länken här nedan.
To view this content, you must be a member of MKSE.com & artikelförfattaren Martins Patreon at $1 or more
Unlock with Patreon