Burger King och Ingo bygger eldskärms e-handel med Tradera

In E-handel, Nyheter, Online Marketing, Open source PHP, Övriga / Custom CMS by MKSE.com Redaktion Martin Edenström

I avsaknaden av Edelman Deportivo och Forsman & Bodenfors är det Ingo som kreativt sätter ribban högt just nu. Idag för kunden Burger King där en ny e-handel adderats till Burgerking.se startsidan. I e-handeln säljs ett eget flamskydd för öppna eldstäder. Lagom till julen då flest bränder inträffar i svenska hem.

Men när inte längre Tictail finns att tillgå och kompetensen kring Shopify är begränsad blev det istället en utlänkad sidhänvisning till Tradera som fick gälla. En förvisso populär lösning i jul då diverse varumärken vill haka på årets julklapp-trenden med att återvinna för välgörenhet. Även SR Musikhjälpen och Naturskyddsföringen syns just nu med Tradera-auktioner för välgörenhet. E-handelskampanjen åtföljs av en reklamkampanj, redan nu anpassad för diverse reklamtävlingar med dollar-valuta, Burger King globalt designmanér och en äkta engelsk speakerröst.

MKSE.com vet mer, läs vidare här om samma företag:  NoA börjar radda upp Telia-case, kopplar in Salesforce

Ingo nådde stora framgångar med sin Lidl Dill kampanj där ett lyxrestaurangkoncept byggdes kring lågprisvarumathandeln. Burger King re-lanserade nyligen även sitt app-koncept och har tidigare jobbat på både Episerver (som nu verkar vara övergiven för en PHP-uppsättning) och WordPress.

Reklambyrån Ingo har tagit hjälp av PR-byrån MSL (som gör sitt 12:e år som Burger King-byrå(!)) och skärmen är designad av Carl & Carl.

Beställarstöd inom e-handel och PIM

MKSE.com har data och kunskap från över 15 000 svenska upphandlingar och plattformsval. Fatta rätt beslut. Gör som SJ, Avanza, KI och Telia Company. Anlita en expert inom området. Kontakta oss idag.