SHL-mästarna köper in ny e-handel

In E-handel, Nyheter, Sitedirect by MKSE.com Redaktion Martin Edenström

Växjö Lakers bjuder sina Lakersfans på en ny e-handel. De tror att egna lagets hockeyälskare gärna vill visa sin lagtillhörighet med att köpa en halsduk eller tröja via den nya SiteDirect shoppen. Där går det att beställa Lakersprofilerade kläder och Växjö Lakers har varit kund hos SiteDirect under flera år, men utöver ny design går hockeylaget nu även över till den paketerade lösningen GO Commerce Pro. Växjö Lakers har vunnit SM-guld i SHL två gånger, senast...

Detta är enbart en förhandsgranskning av hela artikeln. För att läsa och ta del av all data krävs en engångsbetalning eller att du eller ditt företag blir en supporterande medlem till MKSE.com. Betalning sker vid månadsskiftet och det går att läsa innan debitering. Summan bestämmer du själv, det börjar på 19 SEK i månaden. Eller det belopp du anser de tiotusentals artiklarna på MKSE.com är värt (190 SEK, 1900 SEK). Pengen går till molndrift och licenser så MKSE.com får finnas kvar. En-klicksbetalning i mobilen via t ex ApplePay. Via Paypal eller betalkort. Stort tack för din förståelse och stöd!


Är du redan medlem, men utloggad? Dessa tuffa cookies-tider.. Se bara till att vara inloggad på ditt Patreon-konto och klicka Log In-länken här nedan.
To view this content, you must be a member of MKSE.com & artikelförfattaren Martins Patreon at $1 or more
Unlock with Patreon