Byggmax.se överger Episerver för offshore-utvecklad, omfattande Adobe Magento 2 Commerce

In Adobe Commerce / Magento, E-handel, Nyheter, PWA by MKSE.com Redaktion Martin Edenström

Flera år som prisvinnande, innovationsdrivande e-handelsaktör på .NET och framförallt Episervers mjukvara är över för svenska byggvaruledaren Byggmax. Nya Byggmax.se som nyligen avtäcktes är en PHP-baserad Adobe Magento 2 Commerce open source e-handel framtagen av Scandiweb AB. Byggmax.se kan inspirerats av branschkollegan Bauhaus som redan 2011 började satsa på det på den tiden ovanliga valet Magento open source e-handel. Byggmax ville ha en e-handel som ger kunden en sömlös upplevelse från butik till nätet, och som...

Detta är enbart en förhandsgranskning av hela artikeln. För att läsa och ta del av all data krävs en engångsbetalning eller att du eller ditt företag blir en supporterande medlem till MKSE.com. Betalning sker vid månadsskiftet och det går att läsa innan debitering. Summan bestämmer du själv, det börjar på 19 SEK i månaden. Eller det belopp du anser de tiotusentals artiklarna på MKSE.com är värt (190 SEK, 1900 SEK). Pengen går till molndrift och licenser så MKSE.com får finnas kvar. En-klicksbetalning i mobilen via t ex ApplePay. Via Paypal eller betalkort. Stort tack för din förståelse och stöd!


Är du redan medlem, men utloggad? Dessa tuffa cookies-tider.. Se bara till att vara inloggad på ditt Patreon-konto och klicka Log In-länken här nedan.
To view this content, you must be a member of MKSE.com & artikelförfattaren Martins Patreon at $1 or more
Unlock with Patreon