Clarins e-handel baserad på lärorik kinesisk Salesforce Commerce Cloud satsning

In Nyheter, Salesforce, Salesforce Commerce Cloud by MKSE.com Redaktion Martin Edenström

Amerikanska kosmetikvarumärket Clarins Paris, grundat 1954 har berättat mer om varför de valde en Salesforce Commerce Cloud för sin e-handel. Bolaget, som totalt sysselsätter närmare 300 anställda, öppnade tidigt en e-handel som även skulle rikta in sig mot europeiska och svenska kunder. Bolaget ville starta sin e-handelsresa i några europeiska marknader och därefter den amerikanska, steg för steg. Men mest lärde man sig parallelt i en asiatisk satsning. I Asien valde man att gå live med Kina...

Detta är enbart en förhandsgranskning av hela artikeln. För att läsa och ta del av all data krävs en engångsbetalning eller att du eller ditt företag blir en supporterande medlem till MKSE.com. Betalning sker vid månadsskiftet och det går att läsa innan debitering. Summan bestämmer du själv, det börjar på 19 SEK i månaden. Eller det belopp du anser de tiotusentals artiklarna på MKSE.com är värt (190 SEK, 1900 SEK). Pengen går till molndrift och licenser så MKSE.com får finnas kvar. En-klicksbetalning i mobilen via t ex ApplePay. Via Paypal eller betalkort. Stort tack för din förståelse och stöd!


Är du redan medlem, men utloggad? Dessa tuffa cookies-tider.. Se bara till att vara inloggad på ditt Patreon-konto och klicka Log In-länken här nedan.
To view this content, you must be a member of MKSE.com & artikelförfattaren Martins Patreon at $1 or more
Unlock with Patreon