Lagerhaus släpper Homies lojalitetsprogram tillsammans med Voyado

In CXM, E-handel, Jetshop / Storm Commerce, Lojalitetsprogram, Nyheter by MKSE.com Redaktion Martin Edenström

I samband med att Lagerhaus "landade" på Jetshop för Lagerhaus.se tidigare i år handlade de även upp ett Voyado kundklubbssystem. Det ska nu ha implementerats och lanserats. Syftet med den nya kundklubben HOMIES ska varit att ta begreppet kundklubb till en ny nivå och göra en digital satsning på en molnbaserad kundklubb som fungerar såväl nationellt som internationellt. Kundklubben Homies ska gynna Lagerhaus kunder med olika erbjudanden och funktioner, bland annat stämpelkort, personliga erbjudanden samt inbjudningar...

Detta är enbart en förhandsgranskning av hela artikeln. För att läsa och ta del av all data krävs en engångsbetalning eller att du eller ditt företag blir en supporterande medlem till MKSE.com. Betalning sker vid månadsskiftet och det går att läsa innan debitering. Summan bestämmer du själv, det börjar på 19 SEK i månaden. Eller det belopp du anser de tiotusentals artiklarna på MKSE.com är värt (190 SEK, 1900 SEK). Pengen går till molndrift och licenser så MKSE.com får finnas kvar. En-klicksbetalning i mobilen via t ex ApplePay. Via Paypal eller betalkort. Stort tack för din förståelse och stöd!
Är du redan medlem, med utloggad? Dessa tuffa cookies-tider.. Se bara till att vara inloggad på ditt Patreon-konto och klicka Log In-länken här nedan.
To view this content, you must be a member of MKSE.com & artikelförfattaren Martins Patreon at $1 or more
Unlock with Patreon