Coca-cola rullar ut central Adobe AEM samt ny kampanjsatsning

In Adobe AEM, CXM, Nyheter, Online Marketing by MKSE.com Redaktion Martin EdenströmLämna en kommentar

Adobe fortsätter norpa de största varumärkena, ett efter ett. Nu har Coca-cola Sverige fått upp officiella webbplatsen samt några digitala satsningar på Coca-colas nya, kundupplevelsestödda Adobe AEM satsning.

Coca-cola återfinns inom FMCG, en av de fem vertikaler Adobe Marketing Cloud teamet sedan årets början valt att satsa på.

Redan 2012 gjorde Coca-cola ett centralt val i Adobe AEM, men sedan har olika MVC .NET plattformar dykt upp under t ex 2015Cocacola.ses Adobe AEM har fått HTTPS-stöd samt använder sig av egna mallpaketet ”Project UX”.

Och i höst är det e-sport som gäller för Coca-cola. Sedan i oktober finns t ex Cokes senaste kampanj Powerlevel på den centrala Adobe AEM bolaget i år rullat ut i världen. Allt med digitalt stöd på den nya kampanjplattformen och med kopplingar till Twitch.tv, Janrain och Facebook ID för ID-hantering vid registrering och obrandad Youtube för streaming.

0%
Coca-colas nettointäkter sjönk med hela 5% q2 2016
I oktober valde även Coca-cola att samla sina totalt 55 anställda inom sociala media till en och samma grupp för ökad kontroll och bättre utbyte.

MKSE.com vet mer, läs vidare här om samma företag:  Nytt DAM en betydande milstolpe i Volvo Trucks digitala transformationsresa

Leave a Comment