De svenska e-handelsföretagen har det fortsatt tufft, begärs i konkurs

In Check out/Kassasystem, E-handel, E37 E-handel, Nyheter, Viskan by MKSE.com Redaktion Martin Edenström

Då vi tittat på SEO-aktörernas övervägande röda siffror mitt i högkonjunkturens 2017 är det inte mer än rätt att granska ett annat skrå, de svenska e-handelsplattformstillverkarna. Hur har det gått för de svenska, dedikerade systemtillverkarna sedan denna granskning i slutet av 2016. I en tuff konkurrens med internationella bjässar som Salesforce, SAP hybris, IBM, Sitecore, Episerver, Magento och Oracle. Och i andra änden kapabla "gratisalternativ" som Shopify, Tictail, Wix och WooCommerce: Dynamicweb i Sverige AB har nyligen...

Detta är enbart en förhandsgranskning av hela artikeln. För att läsa och ta del av all data krävs en engångsbetalning eller att du eller ditt företag blir en supporterande medlem till MKSE.com. Betalning sker vid månadsskiftet och det går att läsa innan debitering. Summan bestämmer du själv, det börjar på 19 SEK i månaden. Eller det belopp du anser de tiotusentals artiklarna på MKSE.com är värt (190 SEK, 1900 SEK). Pengen går till molndrift och licenser så MKSE.com får finnas kvar. En-klicksbetalning i mobilen via t ex ApplePay. Via Paypal eller betalkort. Stort tack för din förståelse och stöd!


Är du redan medlem, men utloggad? Dessa tuffa cookies-tider.. Se bara till att vara inloggad på ditt Patreon-konto och klicka Log In-länken här nedan.
To view this content, you must be a member of MKSE.com & artikelförfattaren Martins Patreon at $1 or more
Unlock with Patreon