Quiksilver live på 14 marknader under ett halvår med Salesforce Commerce

In Nyheter, Omnikanal, Salesforce, Salesforce Commerce Cloud by MKSE.com Redaktion Martin Edenström

Surfklädmärket Quiksilver har under det senaste året satsat på en Salesforce Commerce Cloud installation för Quiksilver.com. Ett av målen Quiksilver hade med sin nya e-handel ska ha varit att flytta det interna organisationsfokuset från IT till "customer experience". En del av detta var att satsa på mobilstödet och Mobile POS (point-of-sale), som klädföretaget anser utgör en stor del av den kundupplevelse de framöver vill erbjuda. Quiksilver känner de lyckats få företagets olika silos att bättre arbeta tillsammans....

Detta är enbart en förhandsgranskning av hela artikeln. För att läsa och ta del av all data krävs en engångsbetalning eller att du eller ditt företag blir en supporterande medlem till MKSE.com. Betalning sker vid månadsskiftet och det går att läsa innan debitering. Summan bestämmer du själv, det börjar på 19 SEK i månaden. Eller det belopp du anser de tiotusentals artiklarna på MKSE.com är värt (190 SEK, 1900 SEK). Pengen går till molndrift och licenser så MKSE.com får finnas kvar. En-klicksbetalning i mobilen via t ex ApplePay. Via Paypal eller betalkort. Stort tack för din förståelse och stöd!


Är du redan medlem, men utloggad? Dessa tuffa cookies-tider.. Se bara till att vara inloggad på ditt Patreon-konto och klicka Log In-länken här nedan.
To view this content, you must be a member of MKSE.com & artikelförfattaren Martins Patreon at $1 or more
Unlock with Patreon