Digitalbyråer skapar chippingtjänst, anställer piercare med erfarenhet av 800 chippningar

In CXM, Nyheter by MKSE.com Redaktion Martin Edenström1 Comment

Oh Agency och Perspective Communication tror på fler chippningar av NFC SL-kort, Västtrafik chip eller Skånetrafikens motsvarande. Eller kanske andra RFID kort till smarta hem. De anställer därför piercaren Finn Lydänge som kliniskt ansvarig för en ny chiptjänst kallad ChipMe. Finn ska vara en av Sveriges mest erfarne chippare och har chippat över 800 personer sedan år 2012. Inte sällan väljer företag att ta in en Chippare till olika digitaltevent där de vill ”stå för det senaste...

Detta är enbart en förhandsgranskning av hela artikeln. För att läsa allt och ta del av all data krävs en engångsbetalning eller att du blir en supporterande medlem till MKSE.com. Du betalar vid månadsskiftet och kan därför läsa innan du debiteras. Summan bestämmer du själv, det börjar på 19:- SEK i månaden. Pengarna går till drift och licens för att driva MKSE.com. Betalas via ApplePay, Paypal eller kort. Stort tack för ditt bidrag och din förståelse!
To view this content, you must be a member of MKSE.com & artikelförfattaren Martins Patreon at $1 or more
Unlock with Patreon

Kommentarer

  1. Är inte detta nått av det mest meningslösa teknikfenomenet? Varför ha RFID-chipet under huden när det redan finns i mobilen (eller smartklockan) som man ändå alltid har med sig?

Leave a Comment

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.