Digitalbyråer skapar chippingtjänst, anställer piercare med erfarenhet av 800 chippningar

In CXM, Nyheter by MKSE.com Redaktion Martin Edenström1 Comment

Oh Agency och Perspective Communication tror på fler chippningar av NFC SL-kort, Västtrafik chip eller Skånetrafikens motsvarande. Eller kanske andra RFID kort till smarta hem.

De anställer därför piercaren Finn Lydänge som kliniskt ansvarig för en ny chiptjänst kallad ChipMe. Finn ska vara en av Sveriges mest erfarne chippare och har chippat över 800 personer sedan år 2012. Inte sällan väljer företag att ta in en Chippare till olika digitaltevent där de vill ”stå för det senaste med de som vågar”.

Oh Agency och Perspective kommer ansvara för varumärket och den strategiska kommunikationen av nya tjänsten.

Flera av de som idag chippar sig ska göra det för att förenkla vardagen, men det kan också handla om nyfikenhet.

”– Många personer kommer att ha teknik i kroppen inom ett decennium och chippning kommer med största sannolikhet att bli allmängiltigt. Vårt uppdrag är att chippa dem som vill det och se till att det görs av de som är skickligast på marknaden och med rätt teknik.”

Säger ansvarige pionjären Jesper Jonsteg. ChipMe säger sig ha idag flera studios som utför chippning i Sverige och ska ”jobba nära med forskning och utveckling”. Att sätta in ett chip hos ChipMe kostar 1500 kr inklusive moms.

Beställarstöd inom e-handel och CX

MKSE.com har data och kunskap från över 15 000 svenska upphandlingar och plattformsval. Fatta rätt beslut. Gör som SJ, Avanza, KI och Telia. Anlita en expert inom området. Kontakta oss idag.

⬇ Fyll i formuläret nedan eller klicka för att e-posta oss

    Kommentarer

    1. Är inte detta nått av det mest meningslösa teknikfenomenet? Varför ha RFID-chipet under huden när det redan finns i mobilen (eller smartklockan) som man ändå alltid har med sig?

    Leave a Comment