Digitalbyråer skapar chippingtjänst, anställer piercare med erfarenhet av 800 chippningar

In CXM, Nyheter by MKSE.com Redaktion Martin Edenström1 Comment

Oh Agency och Perspective Communication tror på fler chippningar av NFC SL-kort, Västtrafik chip eller Skånetrafikens motsvarande. Eller kanske andra RFID kort till smarta hem. De anställer därför piercaren Finn Lydänge som kliniskt ansvarig för en ny chiptjänst kallad ChipMe. Finn ska vara en av Sveriges mest erfarne chippare och har chippat över 800 personer sedan år 2012. Inte sällan väljer företag att ta in en Chippare till olika digitaltevent där... Detta är enbart en förhandsgranskning av hela artikeln. För att läsa och ta del av all data krävs en engångsbetalning eller att du eller ditt företag blir en supporterande medlem till MKSE.com. Betalning sker vid månadsskiftet och det går bra att läsa allt innehåll flera dagar innan debitering. Summan bestämmer du själv, börjar på 19 SEK i månaden. Ge gärna det belopp du anser de tiotusentals artiklarna på MKSE.com är värt (190 SEK, 1900 SEK). Pengen går till molndrift och licenser så MKSE.com lever kvar. En-klicksbetalning i mobilen via t ex ApplePay. Via Paypal eller betalkort. Stort tack för din förståelse och stöd!
Är du redan medlem, men utloggad? Tuffa cookies-tider nu. Se till att vara inloggad på ditt Patreon-konto och klicka Log In-länken här intill. Eller registrera dig direkt på MKSE.com via Unlock-länken.
To view this content, you must be a member of MKSE.com & publicisten Martins Patreon at SEK1 or more
Unlock with Patreon

Kommentarer

  1. Är inte detta nått av det mest meningslösa teknikfenomenet? Varför ha RFID-chipet under huden när det redan finns i mobilen (eller smartklockan) som man ändå alltid har med sig?

Leave a Comment