Nya Chrome öppnar upp spännande VR och AR möjligheter för PWA e-handlare

In API, Nyheter, PWA by MKSE.com Redaktion Martin Edenström

Progressiva och optimerade PWA är ju redan ett minst sagt kompetent och tillgängligt sätt för e-handlare att modernisera sin upplevelse. Och det blir bara bättre med egenskaperna i nysläppet Chrome 79 som Google just rullade ut 2020. Virtual Reality kommer nu på riktigt till webben, utan några större krav på tredjepartstillägg. Det då Google släpper in WebXR Device API direkt i Chrome. Utvecklare kan för mobilen nu skapa omfattande VR och AR världar. Egenskapen har...

Detta är enbart en förhandsgranskning av hela artikeln. För att läsa och ta del av all data krävs en engångsbetalning eller att du eller ditt företag blir en supporterande medlem till MKSE.com. Betalning sker vid månadsskiftet och det går att läsa innan debitering. Summan bestämmer du själv, det börjar på 19 SEK i månaden. Eller det belopp du anser de tiotusentals artiklarna på MKSE.com är värt (190 SEK, 1900 SEK). Pengen går till molndrift och licenser så MKSE.com får finnas kvar. En-klicksbetalning i mobilen via t ex ApplePay. Via Paypal eller betalkort. Stort tack för din förståelse och stöd!
Är du redan medlem, med utloggad? Dessa tuffa cookies-tider.. Se bara till att vara inloggad på ditt Patreon-konto och klicka Log In-länken här nedan.
To view this content, you must be a member of MKSE.com & artikelförfattaren Martins Patreon at $1 or more
Unlock with Patreon