Dizparc köper bolag inom Business Central, öppnar i Göteborg

In ECM, Microsoft Dynamics 365, Nyheter by MKSE.com Redaktion Martin Edenström

Dizparc och relativt nya VD:n Andreas Blåeldh gör sitt första förvärv och en expansion mot Göteborg. Det genom att ta över Everest Business Solutions. Everest kallas en bit i Dizparcs strategi att stödja den svenska SME-marknaden med olika tjänster inom digitalisering. Främst inom Microsoft Dynamics NAV/Dynamics 365 Business Central verksamhetsstyrningsmjukvara. ” - Genom förvärvet av Everest stärker dizparc sin position som en av Sveriges ledande leverantörer av digitala lösningar till små- och medelstora företag och organisationer....

Detta är enbart en förhandsgranskning av hela artikeln. För att läsa och ta del av all data krävs en engångsbetalning eller att du eller ditt företag blir en supporterande medlem till MKSE.com. Betalning sker vid månadsskiftet och det går att läsa innan debitering. Summan bestämmer du själv, det börjar på 19 SEK i månaden. Eller det belopp du anser de tiotusentals artiklarna på MKSE.com är värt (190 SEK, 1900 SEK). Pengen går till molndrift och licenser så MKSE.com får finnas kvar. En-klicksbetalning i mobilen via t ex ApplePay. Via Paypal eller betalkort. Stort tack för din förståelse och stöd!
Är du redan medlem, med utloggad? Dessa tuffa cookies-tider.. Se bara till att vara inloggad på ditt Patreon-konto och klicka Log In-länken här nedan.
To view this content, you must be a member of MKSE.com & artikelförfattaren Martins Patreon at $1 or more
Unlock with Patreon