Dyson utmanar Electrolux digitalt med Magento och Sitecore

In Adobe Commerce / Magento, Nyheter, Omnikanal, Sitecore XP by MKSE.com Redaktion Martin Edenström

Dyson har aggressivt gått in på den svenska marknaden för att utmana självaste Electrolux inom paradgrenen dammsugare. Digitalt har Dyson valt att köra en ackompanjerande Magento 2 installation på shop.dyson.se framtagen av svenska Magento Global Elite Solution-leverantören Vaimo. Dyson satsar på sladdlösa handdammsugare med egen design och stark sugkraft. Shoppen är uppbyggd med förtroendefaktorer, rutnät av content och commerce, listor med anledningar att köpa samt ett språkval. Det finns ett standard inloggningsförfarande för existerande kunder. Väldigt mycket känns...

Detta är enbart en förhandsgranskning av hela artikeln. För att läsa och ta del av all data krävs en engångsbetalning eller att du eller ditt företag blir en supporterande medlem till MKSE.com. Betalning sker vid månadsskiftet och det går att läsa innan debitering. Summan bestämmer du själv, det börjar på 19 SEK i månaden. Eller det belopp du anser de tiotusentals artiklarna på MKSE.com är värt (190 SEK, 1900 SEK). Pengen går till molndrift och licenser så MKSE.com får finnas kvar. En-klicksbetalning i mobilen via t ex ApplePay. Via Paypal eller betalkort. Stort tack för din förståelse och stöd!


Är du redan medlem, men utloggad? Dessa tuffa cookies-tider.. Se bara till att vara inloggad på ditt Patreon-konto och klicka Log In-länken här nedan.
To view this content, you must be a member of MKSE.com & artikelförfattaren Martins Patreon at $1 or more
Unlock with Patreon