Eget kontor i USA efter framgångar med Dynamics 365 plugin

In CRM Customer Relationship Management, Microsoft Dynamics 365, Nyheter, Optimizely/Episerver, Optimizely/Episerver Commerce by MKSE.com Redaktion Martin Edenström

Avensia går samma väg som Nansen/Making Waves och nu senast Inriver då de öppnar upp ett säljkontor nära favoritpartnern Episerver på plats i Chicago.

2017 har summerats och kallas för ett mycket framgångsrikt år i landet. Efterfrågan på produkten Avensia Storefront växt så pass att företaget kan öppna ett eget kontor i Chicago.

Just Microsoft Dynamics 365-erbjudandet är det som går bra i landet. Nordamerika är även den största och viktigaste marknaden för Microsoft Dynamics. Även Episerver tycker så mycket om just det erbjudandet att de associerat sig själva med connectorn under de senaste produktdemonstrationerna. T ex med nya Bolia.com, som även var den första Dynamics 365-plugin referensen till Avensia.

MKSE.com vet mer, läs vidare här om samma företag:  Svenssons släpper headless av ny leverantör, kallas "snabbaste sajten någonsin"

Samtidigt behöver Avensia utöka och hitta nya intäktskällor. Senaste årsresultatet var ned med hela -22 Mkr från året innan och slutade på 11 Mkr på en 125 Mkr omsättning.

Intresserade av Adobe Experience Cloud?

Representanter från MKSE.com har ansvarat för strategiarbete samt upphandling åt kunder som SJ.se, Avanza.se och TeliaSonera. Kontakta oss.