Electrolux Home öppnar responsive commerce på EPiServer av Nansen

In Check out/Kassasystem, Optimizely/Episerver, Responsive Design / Mobilwebb by MKSE.com Redaktion Martin EdenströmLämna en kommentar

Nansen är klara med ännu en e-handelsrelease för Electrolux och butikskedjan Electrolux Home. Nu har EPiServer Commerce 1-releasen från 2012 även försetts med en adaptivt utformad responsive design. Därmed blir Electrolux Home en av de första större svenska responsive commerce-releaserna.

electrolux responsive commerce

Den adaptiva anpassningen innebär att alla affärs- och konvertingsmässigt fördelaktiga delar av e-handeln som identifierat av kund och konsult (sökfält, erbjudanden, pris-yta, butiksval, etc.) hamnar i mobilt fokus.

Samtidigt har delar och navigering som vid användartester inte visade sig vara lika eftertraktade mobilt ”gömts” i toppmenyer, flyttats ned på sidan eller dolts. Trots att de ”finns kvar” och att samma sidmallar (och kod) används då redaktörerna vill styra och bygga nya, responsiva sidor framöver.

Sidorna skalar och optimerar med ett affärsmässigt fokus, inte bara sett till skärmstorleksoptimering och i klassiskt fallande ordning.

Den uppdaterade e-handeln från butikskedjan har fokus på att fungera som en inspirerande, tillgänglig och trygg e-handel med sociala mediakopplingar till varje fysisk butik, B2B-handel, kund- och ordersektion samt en avancerad kampanjkodshantering för t ex Electroluxanställda.

Leave a Comment