Electrolux köper in global digital kanallösning från Acando och Itch

In Intranät, Nyheter, Office 365 SharePoint Online by MKSE.com Redaktion Martin Edenström1 Comment

Inte bara Avantime jobbar med Electrolux digitala internprocesser. I oktober har Electrolux även tecknat ett nytt avtal inom "global digital arbetsplats"med Acando och nya digitala transformationsbyrån Itch, berättar Martin Deinoff för MKSE.com. Den nya digitala arbetsplatsen är baserad på Microsoft Office 365 och Acandos paketerade lösning Acando Collaboration Platform (ACP). ACP ska tagits fram med best practice från ett 40-tal kundprojekt och omfattar redaktionellt innehåll, interna digitala kanaler, samarbete och långsiktig vidareutveckling. - ”Vi har genomfört en omfattande utvärdering...

Detta är enbart en förhandsgranskning av hela artikeln. För att läsa och ta del av all data krävs en engångsbetalning eller att du eller ditt företag blir en supporterande medlem till MKSE.com. Betalning sker vid månadsskiftet och det går att läsa innan debitering. Summan bestämmer du själv, det börjar på 19 SEK i månaden. Eller det belopp du anser de tiotusentals artiklarna på MKSE.com är värt (190 SEK, 1900 SEK). Pengen går till molndrift och licenser så MKSE.com får finnas kvar. En-klicksbetalning i mobilen via t ex ApplePay. Via Paypal eller betalkort. Stort tack för din förståelse och stöd!


Är du redan medlem, men utloggad? Dessa tuffa cookies-tider.. Se bara till att vara inloggad på ditt Patreon-konto och klicka Log In-länken här nedan.
To view this content, you must be a member of MKSE.com & artikelförfattaren Martins Patreon at $1 or more
Unlock with Patreon

Kommentarer

  1. Och @electroluxse använde strategi från @itch_design i @acando projektet.

Leave a Comment