Electrolux handlar upp nytt intranät, i en ny typ av lösning

In Intranät, Nyheter, Optimizely/Episerver by MKSE.com Redaktion Martin EdenströmLämna en kommentar

Under Smarta Intranät konferensen berättar Avantime för MKSE att de sedan något år tillbaka står bakom den mobila tillämpningen av Electrolux intranät. Dessutom ansvarar de för allt som har med digital signage att göra inom intranätlösningen. Allt på egna, bolagifierade produkten Inphiz.Inphiz ska ha byggts som en fristående, modulär template-front på i detta fall Electroluxs Episerver CMS installation. "Fronten" ska erbjuda bättre redaktionellt stöd inom intranät, bättre prestanda och framförallt mobile first. Native-stöd för Iphone och Android är en grundläggande del av Avantimes nya produkt....

Detta är enbart en förhandsgranskning av hela artikeln. För att läsa och ta del av all data krävs en engångsbetalning eller att du eller ditt företag blir en supporterande medlem till MKSE.com. Betalning sker vid månadsskiftet och det går att läsa innan debitering. Summan bestämmer du själv, det börjar på 19 SEK i månaden. Eller det belopp du anser de tiotusentals artiklarna på MKSE.com är värt (190 SEK, 1900 SEK). Pengen går till molndrift och licenser så MKSE.com får finnas kvar. En-klicksbetalning i mobilen via t ex ApplePay. Via Paypal eller betalkort. Stort tack för din förståelse och stöd!


Är du redan medlem, men utloggad? Dessa tuffa cookies-tider.. Se bara till att vara inloggad på ditt Patreon-konto och klicka Log In-länken här nedan.
To view this content, you must be a member of MKSE.com & artikelförfattaren Martins Patreon at $1 or more
Unlock with Patreon

Leave a Comment