Evidensia baserade byrå- och plattformsval på teknisk analys

In Nyheter, Open source PHP, Wordpress by MKSE.com Redaktion Martin Edenström

För ett halvår sedan gjorde Digitalchefen Karl Skarman på djurvårdsföretaget Evidensia en omfattande analys av Sveriges byråer som jobbar med WordPress CMS. Då bedömdes hela 12 byråer inom områden som Organic traffic score, PageSpeed, GTmetrix, Google page speed, mobile Google page speed, desktop Page size (mb) och Requests Cache / CDN. Liknande mätvärden som även används vid MKSE Digital Excellence Awards (då erhålls  mätdata från bl a MKSE.com, Builtwith, Detectify, Google och WebbstrategiFörAlla).

Ur det testet gick Triggerfish ut som vinnare.

MKSE.com vet mer, läs vidare här om samma företag:  Liunga satsar på WordPress av Webking

Som ett resultat av detta resultat tilldelades byrån ett projekt som nu är lanserat i en betaversion för Evidensia. Just utvärderaren Karl Skarman är digitalt ansvarig. Webbplatsen är https://internationalvetacademy.com och de båda parterna berättar för MKSE.com att de är nöjda med att kunnat få fram en webbplats som ger 100 av 100 i Google Page Speed desktop.

Karl Skagman säger:

” – Triggerfish har levererat ett projekt före tidsplan och under budget samt en väldigt snabb webbplats vilket vi på Evidensia värdesätter väldigt högt, dessutom är den enkel att administrera och är sjukt snygg.”

Butiksdöd. Omnikanal-investeringar och digitala projekt som pågår runt om i Sverige

MKSE.com har samlat på sig en lista med allt som händer.