EVRY sätter upp Adobe Magento 2 e-handel åt Housegard på 20 dagar

In Adobe Commerce / Magento, E-handel, Nyheter by MKSE.com Redaktion Martin Edenström

Philip Utagawa, E-commerce Business Developer på EVRY, berättar att de idag lanserat den nya e-handeln åt Housegard. Ett varumärke inom brandskydd som ägs av GPBM Nordic AB. Housegard erbjuder främst brandsläckare och brandvarnare och tidigare har de sålt produkterna via återförsäljare som Clas Ohlson. Men nu finns även en egen brand-site riktad till privatpersoner och är byggd på plattformen Adobe Magento 2 Community Edition version. En funktion i projektet är en guide för att hitta rätt brandskydd....

Detta är enbart en förhandsgranskning av hela artikeln. För att läsa och ta del av all data krävs en engångsbetalning eller att du eller ditt företag blir en supporterande medlem till MKSE.com. Betalning sker vid månadsskiftet och det går att läsa innan debitering. Summan bestämmer du själv, det börjar på 19 SEK i månaden. Eller det belopp du anser de tiotusentals artiklarna på MKSE.com är värt (190 SEK, 1900 SEK). Pengen går till molndrift och licenser så MKSE.com får finnas kvar. En-klicksbetalning i mobilen via t ex ApplePay. Via Paypal eller betalkort. Stort tack för din förståelse och stöd!


Är du redan medlem, men utloggad? Dessa tuffa cookies-tider.. Se bara till att vara inloggad på ditt Patreon-konto och klicka Log In-länken här nedan.
To view this content, you must be a member of MKSE.com & artikelförfattaren Martins Patreon at $1 or more
Unlock with Patreon