EVRY sätter upp Adobe Magento 2 e-handel åt Housegard på 20 dagar

In Adobe Commerce / Magento, E-handel, Nyheter by MKSE.com Redaktion Martin Edenström

Philip Utagawa, E-commerce Business Developer på EVRY, berättar att de idag lanserat den nya e-handeln åt Housegard. Ett varumärke inom brandskydd som ägs av GPBM Nordic AB. Housegard erbjuder främst brandsläckare och brandvarnare och tidigare har de sålt produkterna via återförsäljare som Clas Ohlson. Men nu finns även en egen brand-site riktad till privatpersoner och är byggd på plattformen Adobe Magento 2 Community Edition version. En funktion i projektet är en guide för att hitta rätt brandskydd. Den nya lösningen ska innehålla Klarna Checkout-kassa och TA-koppling till Unifaun.
0dgr
klockade leveransen in på

EVRY passar samtidigt på att återinföra snacket om pressande tidsramar i Magento 2-projekt. Något som Vaimo famöst introducerade för några år sedan och därefter även valde att dra tillbaka. Eftersom andra kunder snabbt kom att kräva samma effektivitet i deras projekt. Hela projektet från start till lansering ska ha gått på under 5 veckor (runt 20 arbetsdagar). Det ska kunnat ske tack vare ett bra samarbete med kunden och att EVRY i Halmstad tydligen välsignats med erfarna Magentoutvecklare.

MKSE.com vet mer, läs vidare här om samma företag:  Tombolahjul, egna valutor, beslutsstress och röststyrd MR-design - E-handelsinnovation 2023 via Kina

I EVRYs nuvarande officiella e-handelserbjudande nämns Magento mest som ett sista alternativ efter de premium val av partners Episerver, Hybris Software (heter numera SAP Commerce Cloud), inRiver (är ett PIM) och något som går under namnet ”Microsoft eCommerce-server”. Dessutom pratar EVRY om Magentos framgångar 2008 (!) som bästa nya öppnen källkodsprojekt.