Läromedelsföretaget köper in ny e-handel

In E-handel, Nyheter, Sitedirect by MKSE.com Redaktion Martin Edenström

Hands-on Science kallar sig ett av Sveriges främsta läromedelsföretag inom de naturvetenskapliga ämnena, matematik, teknik och programmering. I sin tillväxtresa ska de ha dubblat både omsättning och vinst de senaste två åren och nu väljer de även att investera i Combined Excellences SiteDirect GO Commerce e-handel med en Proceedo-integration för att kunna växa mer. "– Vi valde SiteDirect för att vi fick ett bra bemötande av personal kunde svara på de frågorna vi hade samt utveckla dem...

Detta är enbart en förhandsgranskning av hela artikeln. För att läsa och ta del av all data krävs en engångsbetalning eller att du eller ditt företag blir en supporterande medlem till MKSE.com. Betalning sker vid månadsskiftet och det går att läsa innan debitering. Summan bestämmer du själv, det börjar på 19 SEK i månaden. Eller det belopp du anser de tiotusentals artiklarna på MKSE.com är värt (190 SEK, 1900 SEK). Pengen går till molndrift och licenser så MKSE.com får finnas kvar. En-klicksbetalning i mobilen via t ex ApplePay. Via Paypal eller betalkort. Stort tack för din förståelse och stöd!


Är du redan medlem, men utloggad? Dessa tuffa cookies-tider.. Se bara till att vara inloggad på ditt Patreon-konto och klicka Log In-länken här nedan.
To view this content, you must be a member of MKSE.com & artikelförfattaren Martins Patreon at $1 or more
Unlock with Patreon