Exelement släpper förbättrad Bidirectional Sync och fler Marketo/Salesforce integrationer

In API, CDP, DMP, CRM Customer Relationship Management, CXM, Nyheter by MKSE.com Redaktion Martin Edenström

Exelement har en egen produktportfölj för smarta ihopkopplingar mellan brand/varumärkesbyggande och befintligt CDP/CRM. Det svenska bolaget jobbar redan idag med Bisnode, Netnordic, Klarna, Tieto, Roxtec, Snow och RaySearch.

Vilka svenska bolag har redan spenderat för mycket på fel headless-stöd och eventuellt missmatchade digitalstöd? Ett MKSE Patreon Premium-konto öppnar upp för MKSE.com Lens och direktkontakt med innovation tech samtal. Prova gratis – en begränsad period.
Exelement har nyligen släppt en den nya 2022/2023 tillägg till det egna produktutbudet inom bl a Bidirectional sync och till sina över 300 integration connectors. Exelements svit har ett generellt syfte att förbättra samarbetet mellan marknad och sälj och bättre kunna automatisera och mäta effekten av marknadsföringsaktiviteter för en förbättrad kundupplevelse.

I egna Exelement SyncCloud finns t ex redan idag:

  • Marketo Integrations
  • Pardot Integrations
  • Salesforce Integrations
  • HubSpot Integrations
  • Visma Integrations
  • SugarCRM Integrations
  • Freshworks CRM Integrations

Exelement återfinns i Stockholm och omsätter omkring 15 Mkr per år.

Beställarstöd inom e-handel och CX

MKSE.com har data och kunskap från över 15 000 svenska upphandlingar och plattformsval. Fatta rätt beslut. Gör som SJ, Avanza, KI och Telia. Anlita en expert inom området. Kontakta oss idag.

MKSE.com vet mer, läs vidare här om samma företag:  Einstein 1 Platform adresserar att enbart 29 procent av alla datakällor integreras
⬇ Fyll i formuläret nedan eller klicka för att e-posta oss