Fel i Marketing Automation ställer till det för banken

In Marketing Automation, Nyheter, Optimizely/Episerver by MKSE.com Redaktion Martin Edenström

Det är fler än Telia och Nespresso som efter utrullningen av ett större Marketing Automation-program fått problem med diverse massutskick som gått ut utan kontroll och oroat kundbasen. Även den svenska banken Santander (på en Episerver CMS som Knowit står bakom) ska ha råkat ut för samma sak under våren, berättar en tipsare för MKSE.com. Kunder fick, utan manuell påverkan, reda på att de gjort affärer med en partner till banken (Nissan bilar) och därför öppnat...

Detta är enbart en förhandsgranskning av hela artikeln. För att läsa och ta del av all data krävs en engångsbetalning eller att du eller ditt företag blir en supporterande medlem till MKSE.com. Betalning sker vid månadsskiftet och det går att läsa innan debitering. Summan bestämmer du själv, det börjar på 19 SEK i månaden. Eller det belopp du anser de tiotusentals artiklarna på MKSE.com är värt (190 SEK, 1900 SEK). Pengen går till molndrift och licenser så MKSE.com får finnas kvar. En-klicksbetalning i mobilen via t ex ApplePay. Via Paypal eller betalkort. Stort tack för din förståelse och stöd!
Är du redan medlem, med utloggad? Dessa tuffa cookies-tider.. Se bara till att vara inloggad på ditt Patreon-konto och klicka Log In-länken här nedan.
To view this content, you must be a member of MKSE.com & artikelförfattaren Martins Patreon at $1 or more
Unlock with Patreon