Företag rädda för sina toppdomäner, Sandvik riskerar sin SEO

In Nyheter by MKSE.com Redaktion Martin EdenströmLämna en kommentar

Sandvik vart vid årsskiftet först ut som svenskt storföretag med egen generisk toppdomän, gTLD i form av .sandvik. Men SEO effekterna av att byta till home.sandvik från www.sandvik.com på flera ställen kan varit skadliga för Sandvik. Under 2016 har justeringar i bolagets domännamnslistning på Google gjorts där "WWW" plötsligt lagts till i namnet. Alltså www.home.sandvik listas plötsligt som Google sökresultat. Troligtvis en justering för att bättre passa in i Google Search Consoles inställningar som inte alls är anpassad...

Detta är enbart en förhandsgranskning av hela artikeln. För att läsa och ta del av all data krävs en engångsbetalning eller att du eller ditt företag blir en supporterande medlem till MKSE.com. Betalning sker vid månadsskiftet och det går att läsa innan debitering. Summan bestämmer du själv, det börjar på 19 SEK i månaden. Eller det belopp du anser de tiotusentals artiklarna på MKSE.com är värt (190 SEK, 1900 SEK). Pengen går till molndrift och licenser så MKSE.com får finnas kvar. En-klicksbetalning i mobilen via t ex ApplePay. Via Paypal eller betalkort. Stort tack för din förståelse och stöd!


Är du redan medlem, men utloggad? Dessa tuffa cookies-tider.. Se bara till att vara inloggad på ditt Patreon-konto och klicka Log In-länken här nedan.

cURL error 28: Operation timed out after 5000 milliseconds with 0 bytes received

To view this content, you must be a member of MKSE.com & artikelförfattaren Martins Patreon at $1 or more
Unlock with Patreon

Leave a Comment