Försäljningen ökade med 25 procent under 16 veckor på möbelföretagets nya Magento 2

In Adobe Commerce / Magento, E-handel, Nyheter by MKSE.com Redaktion Martin Edenström

Netrix, som nyligen fick in kunden Schneider Electric på Magento 2 har även vunnit uppdraget för möbelföretaget Nilssons i Svedala. De ska nyligen bytt e-handelsplattform till Magento 2 och i kombination med ett antal åtgärder berättar de att satsningen snabbt gett resultat. Efter fyra månader har försäljningen ökat med 25 procent. Nilssons i Svedala ville satsa mer på e-handel på en plattform man själv ägde och hade kontroll över. Webbshopen är integrerad med bolagets affärssystem Garp. Det...

Detta är enbart en förhandsgranskning av hela artikeln. För att läsa och ta del av all data krävs en engångsbetalning eller att du eller ditt företag blir en supporterande medlem till MKSE.com. Betalning sker vid månadsskiftet och det går att läsa innan debitering. Summan bestämmer du själv, det börjar på 19 SEK i månaden. Eller det belopp du anser de tiotusentals artiklarna på MKSE.com är värt (190 SEK, 1900 SEK). Pengen går till molndrift och licenser så MKSE.com får finnas kvar. En-klicksbetalning i mobilen via t ex ApplePay. Via Paypal eller betalkort. Stort tack för din förståelse och stöd!
Är du redan medlem, med utloggad? Dessa tuffa cookies-tider.. Se bara till att vara inloggad på ditt Patreon-konto och klicka Log In-länken här nedan.
To view this content, you must be a member of MKSE.com & artikelförfattaren Martins Patreon at $1 or more
Unlock with Patreon