Teknikhandelskoncernen väljer Sitecore Experience Manager, nya kundförfrågningar direkt

In Nyheter, Sitecore XP by MKSE.com Redaktion Martin Edenström

Consid tar fler marknadsandelar som en av landets mest pålitliga Sitecore-leverantörer. Konkurrensen har tidigare främst bestått av Pyramid, Kodexe, Stendahls och Avanade.

Nu vann Consid uppdraget att levererar Sitecore Experience till teknikhandelskoncernen OEM International i Tranås. De vill bygga en digital marknadssatsning för kommunikation. OEM International AB består av 34 dotterbolag i totalt 14 länder. Koncernens dotterbolag erbjuder ett sortiment av industriella komponenter och system från leverantörer inom sex övergripande produktområden.

”– OEM Automatic AB – vårt första dotterbolag på den nya plattformen – fick en lyckad lansering med mycket trafik och många nya kundförfrågningar. Det är självklart kul, men som ägare av plattformen är jag ännu mer nöjd över stabiliteten och prestandan som uppvisas samtidigt som flexibiliteten finns kvar. Detta är faktorer som är enormt viktiga när vi nu skall förvalta och vidareutveckla men också anpassa och rulla ut lösningen till övriga aktuella bolag inom koncernen.”

Säger Marcus Pålsson, Head of Digital Marketing på OEM.