Teknikhandelskoncernen väljer Sitecore Experience Manager, nya kundförfrågningar direkt

In Nyheter, Sitecore XP by MKSE.com Redaktion Martin Edenström

Consid tar fler marknadsandelar som en av landets mest pålitliga Sitecore-leverantörer. Konkurrensen har tidigare främst bestått av Pyramid, Kodexe, Stendahls och Avanade. Nu vann Consid uppdraget att levererar Sitecore Experience till teknikhandelskoncernen OEM International i Tranås. De vill bygga en digital marknadssatsning för kommunikation. OEM International AB består av 34 dotterbolag i totalt 14 länder. Koncernens dotterbolag erbjuder ett sortiment av industriella komponenter och system från leverantörer inom sex övergripande produktområden. "– OEM Automatic AB - vårt...

Detta är enbart en förhandsgranskning av hela artikeln. För att läsa och ta del av all data krävs en engångsbetalning eller att du eller ditt företag blir en supporterande medlem till MKSE.com. Betalning sker vid månadsskiftet och det går att läsa innan debitering. Summan bestämmer du själv, det börjar på 19 SEK i månaden. Eller det belopp du anser de tiotusentals artiklarna på MKSE.com är värt (190 SEK, 1900 SEK). Pengen går till molndrift och licenser så MKSE.com får finnas kvar. En-klicksbetalning i mobilen via t ex ApplePay. Via Paypal eller betalkort. Stort tack för din förståelse och stöd!
Är du redan medlem, med utloggad? Dessa tuffa cookies-tider.. Se bara till att vara inloggad på ditt Patreon-konto och klicka Log In-länken här nedan.
To view this content, you must be a member of MKSE.com & artikelförfattaren Martins Patreon at $1 or more
Unlock with Patreon