Förvärvstorsdag, Prevas köper upp tre konkurrerande bolag

In AI, Machine Learning, Botar, ECM, Nyheter by MKSE.com Redaktion Martin Edenström

Prevas köper inte en, men tre branschkollegor för att skapa en svenk jätte inom bl a IoT och PLM idag. Det är därmed officiellt en förvärvstorsdag efter Knowits förvärv av Creuna. Prevas har idag ingått avtal om förvärv av samtliga aktier i konsultbolagsgruppen Evotech och resterande minoritetsaktier i de verksamhetsdrivande dotterbolagen Tritech Technology och Deva Mecaneyes. Deva Mecaneyes har sin styrka inom produktionsutveckling för industri och har 100 medarbetare i Västerås. FiloProcess är experter inom PLM...

Detta är enbart en förhandsgranskning av hela artikeln. För att läsa och ta del av all data krävs en engångsbetalning eller att du eller ditt företag blir en supporterande medlem till MKSE.com. Betalning sker vid månadsskiftet och det går att läsa innan debitering. Summan bestämmer du själv, det börjar på 19 SEK i månaden. Eller det belopp du anser de tiotusentals artiklarna på MKSE.com är värt (190 SEK, 1900 SEK). Pengen går till molndrift och licenser så MKSE.com får finnas kvar. En-klicksbetalning i mobilen via t ex ApplePay. Via Paypal eller betalkort. Stort tack för din förståelse och stöd!


Är du redan medlem, men utloggad? Dessa tuffa cookies-tider.. Se bara till att vara inloggad på ditt Patreon-konto och klicka Log In-länken här nedan.
To view this content, you must be a member of MKSE.com & artikelförfattaren Martins Patreon at $1 or more
Unlock with Patreon