KnowIT köper upp förlusttyngt Creuna för 178 Mkr, men svarta siffror utlovas redan i år

In Nyheter, CXM, Drupal, E-handel, Optimizely/Episerver by MKSE.com Redaktion Martin Edenström

Update: Delar av ledningsgruppen har förvisso rensats ut efter sommaren och jättebyrån har indirekt förberetts för bud. Men att det skulle bli Knowit var det få som anade. ”- Skiftet till digitala affärsmodeller nu går ännu snabbare hos våra kunder. Med förstärkningen av Creuna blir vårt erbjudande inom digital transformation det starkaste i Norden.” Säger Per Wallentin, koncernchef Knowit om satsningen i ett uttalande till MKSE.com. För IT-konsulten förvärvar under torsdagen hela den klassiska, nordiska webbyrån Creuna med...

Detta är enbart en förhandsgranskning av hela artikeln. För att läsa och ta del av all data krävs en engångsbetalning eller att du eller ditt företag blir en supporterande medlem till MKSE.com. Betalning sker vid månadsskiftet och det går att läsa innan debitering. Summan bestämmer du själv, det börjar på 19 SEK i månaden. Eller det belopp du anser de tiotusentals artiklarna på MKSE.com är värt (190 SEK, 1900 SEK). Pengen går till molndrift och licenser så MKSE.com får finnas kvar. En-klicksbetalning i mobilen via t ex ApplePay. Via Paypal eller betalkort. Stort tack för din förståelse och stöd!


Är du redan medlem, men utloggad? Dessa tuffa cookies-tider.. Se bara till att vara inloggad på ditt Patreon-konto och klicka Log In-länken här nedan.
To view this content, you must be a member of MKSE.com & artikelförfattaren Martins Patreon at $1 or more
Unlock with Patreon