Går paketet in i EPA-traktorn? Bontouch tar fram paket-AR för Postnord

In Android, iPhone, Nyheter by MKSE.com Redaktion Martin Edenström

Bontouch berättar de varit med när Postnord uppdaterat sina iOS och Android appar med AR-stöd (argumented reality). Det är den välbyggda paketleveransappen "PostNord", som tidigare briljerat med automatisk loggning av sändelseinformation från SMS och mail, som numera även kan simulera ett kommande pakets storlek på t ex köksbordet. För att svara på frågan om man kan ta med paketet själv på cykeln från ICA-butiken. Eller om det får plats där bak i EPA-traktorn. Mer elaka tungor...

Detta är enbart en förhandsgranskning av hela artikeln. För att läsa och ta del av all data krävs en engångsbetalning eller att du eller ditt företag blir en supporterande medlem till MKSE.com. Betalning sker vid månadsskiftet och det går att läsa innan debitering. Summan bestämmer du själv, det börjar på 19 SEK i månaden. Eller det belopp du anser de tiotusentals artiklarna på MKSE.com är värt (190 SEK, 1900 SEK). Pengen går till molndrift och licenser så MKSE.com får finnas kvar. En-klicksbetalning i mobilen via t ex ApplePay. Via Paypal eller betalkort. Stort tack för din förståelse och stöd!
Är du redan medlem, med utloggad? Dessa tuffa cookies-tider.. Se bara till att vara inloggad på ditt Patreon-konto och klicka Log In-länken här nedan.
To view this content, you must be a member of MKSE.com & artikelförfattaren Martins Patreon at $1 or more
Unlock with Patreon