Hallon skapar ny ID med Tre Creative Agency och Söderhavet

In Contentful, Nyheter, Online Marketing by MKSE.com Redaktion Martin Edenström

Tres helägda systerföretag Hallon har just avtäckt sin nya identiet och sina nya digitala CX strategier. Som just nu vevas i analog och digital media över ledigheterna för de som vill passa på att byta operatör inför det nya året. Det är ett inhouse-arbete av Tre Creative Agency med stöd från designbyrån Söderhavet.

0 Mbit
är det i Hallons 5G som alla fått
AD:  

Var detta verkligen det rätta valet? Det smartaste att göra i denna situation? Öppna upp MKSE.com expertpanel videosamtal inom 5 minuter med ett MKSE 🔭 LENS konto idag. En del av MKSE Patreon Premium, högsta nivån. Utvärderingar, stöd plattformsval, databastillgång och expertrådgivning.

Mobiloperatören Hallon firar tio år och firandet ska lett till den nya visuella identiteten, menar Gabrielle Lundgren, sprillans ny marknadschef på Hallon. Den nya identiteten skulle ge varumärket ett nytt fräscht intryck samtidigt som den inte fick tappa igenkänningsfaktorn. Hallon och hallon.se har en front på React, Next.js, Node.js och JQuery front. Tre och tre.se är en Tre.se är en Contentful CMS användare med Gatsby stöd sedan några år tillbaka.

Hallon berättade senast 2015 hur de valt att jobba med bl a Columbus för e-handel.

 

MKSE.com vet mer, läs vidare här om samma företag:  Netlify headless får 22 mdr värdering, anledningarna till hysterin