Nordic Waterproofing köper in flera litium projekt av 3bits

In E-handel, litium, Nyheter, Wordpress by MKSE.com Redaktion Martin Edenström

3bits berättar för MKSE.com de har börjat jobba tillsammans med Nordic Waterproofing AB i flera olika projekt. Ett av de senare var att uppgradera e-handelsplattformen Litium till 8.12 för att hålla sajten på en aktuell version och ta del av de möjligheter som uppdateringen erbjuder.

0 Mkr
omsätter Nordic Waterproofing AB
AD:  

Var detta verkligen det rätta valet? Det smartaste att göra i denna situation? Öppna upp MKSE.com expertpanel videosamtal inom 5 minuter med ett MKSE 🔭 LENS konto idag. En del av MKSE Patreon Premium, högsta nivån. Utvärderingar, stöd plattformsval, databastillgång och expertrådgivning.

Nordic Waterproofings projekt syftar till att stärka den egna positionen på en digital marknad. Kommersiellt var en förenklad e-handel för de båda kanalerna det som prioriterades och lanserades tidigare i somras, kort efter övertagandet.

”- Övertagandet och uppgraderingen har gått mycket smidigt. 3bits projektteam är väldigt dedikerade och har stor affärsförståelse.”

Säger C-G Hanson, Digital Project Manager på Nordic Waterproofing. Nu ska Nordic Waterproofings kundupplevelse förbättrar på både trebolit.se och mataki.se. Kingspan har nyligen lagt ett bud på tätskiktsbolaget Nordic Waterproofing, som just nu värderas till 4 mdr SEK. Nordicwaterproofing.com är en WordPress CMS användare.

MKSE.com vet mer, läs vidare här om samma företag:  Askås e-handel ökar, en av få som inte vill sälja